Body SDS behandling

For krop og sjæl

Body-SDS behandling i Slagelse behandling af nakken

Body-SDS er en universelt anerkendt behandlingsform, som kan løsne op for spændinger i både krop og sind.

Forandringer i livet kan sætte sig både fysisk og psykisk, og på den måde genspejler din krop dit generelle velvære. Body Self Development System er en kombination af åndedrætsteknikker, samtale, massage, bevægelse af led og det specielt udviklede Body-SDS akupressur og zonetryk, som kan afhjælpe langvarige stressproblemer, ømme muskler, skader eller inflammation i kroppen, og kan give mere energi i hverdagen.

Anmeldelser

Jogvan har hjulpet med flere af mine fysiske skavanker: Mine tennisalbuer generer markant mindre, min kropsholdning er bedre, både i det daglige og i sporten og mine ugentlige hovedpiner er VÆK. Alt dette på blot 3 behandlinger! Oveni er han bare super behagelig!  ⭐⭐⭐⭐⭐ herfra

Stephanie

Jeg er taknemmelig for, at du hjælper mig med at få min krop tilbage i balance. Helt fantastisk, at jeg efter hver behandling har mærket fremskridt ......, det har givet mig håbet tilbage, at min krop nok skal blive god igen........derfor TAK.

Chalotte

Jeg elsker mine behandlinger hos Jogvan. De er stærkt vanedannende, for jeg har det fantastisk, når jeg går ud ad hans dør. Jeg er kommet ud af mit hoved og ned i min krop; afslappet, blid og helt let indeni.

Jogvan er meget behagelig og tillidsvækkende. Han har den unikke kombination, at han både er virkelig kompetent og samtidig meget intuitiv i sin tilgang til, hvad kroppen har brug for hjælp til, at kunne slippe. Det giver nogle dejlige behandlinger i et skønt flow. - Charlotte ❤

Charlotte

Jeg er taknemmelig for det du har gjort for mig, min krop har ikke været så "stabil" som siden jeg startedehos dig og du har hjulpet med at skabe en tillid jeg ellers ikke før har kunne have til mandlige behandlere..
Så tak for dig

Jean

Jeg havde aldrig prøvet Body SDS før jeg var til behandling hos Jogvan første gang. Og jeg har ikke haft behov for anden behandling siden.

I dag er det hverdagsluksus, som jeg prioriterer højt.

Og det gør jeg fordi en behandling hos Jogvan ikke bare er en behandling. Det er OGSÅ en behandling, som løsner, heler og reparerer. Så jeg ikke døjer med ondt i ryggen eller andre små skavanker.

Men det er også fysisk velvære og mental terapi.

Her har jeg for alvor lært at mærke min egen krop.  Slappe af. Give slip; både fysisk og mentalt.

Når jeg går fra det månedlige (gerne oftere) besøg hos Jogvan, så er jeg fyldt med ny energi.  Overskud. Nye idéer.

For mig er det en del af MIG-tid, en pause i en travl tidskultur. Dét er hverdagsluksus.

Jogvan kan sit kram. Han er fagligt dygtig. Hans særlige evne til at mærke efter balanceres med højeste professionalisme. Derfor ved han lige hvornår, der skal er behov for en hård fysisk behandling og hvornår der skal tages nænsomt fat. Og han har modet til at gå efter hans
fornemmelse.

Jogvan – fra Bager til Body SDS’er – har mine varmeste anbefalinger, når du VIL have et bedre forhold til din krop.

Dorte