Foamrulle kursus

Introduktion til Foamrulle Kurset

Foamrulle-metoden er en selvmassageteknik, der går ud på at rulle en foamruller hen over kroppen. Skumrullen bruges til at massere de stramme muskler og fascia, hvilket kan hjælpe med at forbedre fleksibiliteten og bevægelsesområdet. Det er også med til at lindre smerter og ømhed i musklerne.

Der er mange fordele ved at bruge en foam rulle. Et par af disse fordele inkluderer:

  • Forbedrer fleksibiliteten: En foam rulle kan hjælpe med at forbedre fleksibiliteten ved at massere stramme muskler og fascia, hvilket kan hjælpe med at løsne stive led.

  • Lindrer smerter: En foam rulle kan give lindring af muskelsmerter ved at give dybt tryk på muskelvæv, som hjælper med at nedbryde sammenvoksninger i fascien.

  • Forbedre rækkevidde af bevægelse.

Foam ruller bruges af atleter, yoga-udøvere og folk, der er ved at komme sig efter skader. De er en nem måde at lindre muskelspændinger og smerter på.

Hvad er Foamrulle-kurset?

På foamrulle kurset lære du at bruge en foamrulle til at lindre muskelspændinger og ømhed. Kurset dækker, hvordan man bruger foam rullerne til forskellige områder af kroppen, herunder ryg, hofter, quads, lægge og baglår.

Materialet du modtager på kurset er selvudviklet.

Hvorfor skal jeg tage Foamrulle Kurset?

Efter at have taget dette kursus, vil du have en meget bredere vifte af værktøjer at arbejde med, og du kan minimere din restitutionstid efter træning og skader.

Praktisk information

Dato & Tid:
Kurset afholdes lørdag den 1. oktober klokken 10.00-12.00  

Påklædning:
Løst siddende tøj, og bare tæer.

Udstyr:
Egen Yoga måtte og foamrulle, ellers er man velkommen til at låne.

Antal:
Der kan maximum være 10 til hver foamrulle kursus. Man booker online og hvis alle pladser er optaget, så kommer man automatisk på venteliste.

Adresse:
Rugvænget 3, 4200 Slagelse

Pris:
200,-

Spørgsmål:
Alle spørgsmål eller afklaringer er velkommen og kan sendes til Jogvan på kropsterapi.jogvanolsen@gmail.com eller ring på 23812730

Vælg Foamruller kursus ved bookning.

En virkelig god oplevelse, Mange tak.  Jeg vil meget gerne med en anden gang du holder en workshop 
Bella
Tusind tak for i dag… det var super dejligt, og jeg føler mig rigtig godt påklædt til selvforkælelse med rullen fremover. 
Charlotte
Det var et super godt kursus og nogle virkelig gode øvelser Tak for nogle skønne timer på “kagerullen”, Jogvan 
Maria
Dejligt med inspiration og hyggelige timer med jer. Tak Jorgvan 
Linda