Hej

Jeg hedder Jogvan Olsen

Jeg er oprindelig uddannet bager og har gennem de sidste 20 år været Bagermester i detailbranchen. Et job jeg har været meget glad for, men som også gennem årene har været slidende med højt arbejdstempo, store krav og lange arbejdsdage.

Mit første møde med Body SDS var efter en længere periode med rygsmerter og en presset hverdag som Bagermester. Allerede efter første behandling var jeg næsten smertefri. Glemmer ikke den dag jeg kommer hjem og min ældste datter kigger på mig og siger,” far du har været hos nogen, som har hjulpet dig”. Da gik det op for mig, hvor meget krop, psyke og det mentale hænger sammen.

Jeg blev mere nysgerrig på, hvad Body SDS var for noget. I 2017 startede jeg på Body SDS-uddannelsen. Halvvejs gennem uddannelsen stoppede jeg som Bagermester og blev behandler på fuldtid.

Body-sds behandling i Slagelse med Jogvan

Baggrund

Jeg er født og opvokset på Færøerne, men flyttede som 21-årig til Danmark.

Jeg har siden 2003 boet i Slagelse sammen med min kone og 3 børn. Jeg har dyrket Taekwondo gennem de sidste 30 år og underviser stadig børn og voksne i Taekwondo. Det at være aktiv, og bruge min krop har altid været en stor del af min hverdag, derfor er Body SDS grundtræningen også en vigtig del af min hverdag i klinikken, hvor jeg underviser 2 gange om ugen. Body SDS grundtræningen har givet mig en større kropsbevidsthed og styrket mig både fysisk og mentalt.

En uformel og afslappet stemning vil byde dig velkommen i mit behandlerrum, hvor din tillid og tryghed er mit vigtigste fokus. I mine behandlinger arbejder jeg intuitivt. Jeg tror på, at kroppen gennem fysisk eller mental smerte forsøger at råbe os op, fordi der er noget, vi gennem længere tid har overhørt. Derfor er det vigtigt, at følge det din krop viser mig under behandlingen for at få de bedste resultater.